17.02.2011 г., 20:56 ч.

Пия за тебе 

  Поезия » Любовна
1181 0 2

Тази вечер пия за тебе,

за мечтите, които остави,

за самотата,

за разкървавените рани.

 

Пия за тебе,

макар че поводът е друг,

но няма ли да ми е скучно,

ако пиех за някой друг.

 

Ще се напия за тебе,

ще се напия като за последно,

защото те няма,

защото ти си с друг.

 

А на сутринта, все още пияна,

с последна чаша в ръка,

ще проклинам съдбата,

защото, 

по дяволите,

ти си измислица

в главата!

 

 

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??