18.07.2008 г., 7:46 ч.

Пияна от любов 

  Поезия » Любовна
882 0 2

Пияна от любов

 

Запали  цигара и ми остави да пуша.

Нека си говорят. Не ми се слуша.

Подай бутилката насам и не мисли за утре.

Сега съм с теб и не зная за напред.

Мислите ми се объркват.

Съзнанието е залято с алкохол. 

Спи ми се до болка. Отведи ме в твоя хол.

Къде съм и какво ли правя? 

Вече нищичко не зная.

В момента само те желая.

Може би не мога и да мърдам.

Твърде много пих и пуших и към края в теб се сгуших.

Толкова е хубаво да летя с небесата.

Високо! С цигара в устата и бутилка в ръката.

Любовта я няма. Няма и проблеми. 

Аз съм на кеф и всички са с това настроение.

Заради момче, знам, че се напих, защото мъчно ми е.

И сълзи, знам, че пих, защото тъжно бе.

© Станка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??