28.06.2017 г., 8:53 ч.

Пиянски мисли 

  Поезия » Еротична
899 0 2

Красива е..!

хлътнал си..!

... Тя го знае ..!

душичката ти иска.!

 

задълбал си се човече

... през главата ти претичват

секси мисли.!

 

Сляп си приятелю

с долната главичка мислиш..!

 

обсебен си от филма

и ''пуканките'' вкусни

 

филма все някога свършва

играта също.!

 

на маймунките омръзва

все едно и също..!

 

А, като дойдат и децата

мамата си трака..

 

(това няма да се хареса на феминистките)

но дали ми пука..

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??