12.09.2006 г., 17:08 ч.

ПИЯНСТВО 

  Поезия
532 0 2
                

                      ПИЯНСТВО


                      С  пияни пръсти
                      чукам на вратата
                      на моята любов.
                      Пиян,без вино,
                      стряскам тишината
                      и моля за любов...

                      Не ме опива,
                      даже силно вино,
                      тъй както любовта!
                      И като жаден схимник,
                      безнадеждно,
                      жадувам любовта!

                      Не ме владеят
                      радост и тревога,
                      ни заник,
                      ни зора...
                      Изгаря ме бушуващия оган.
                      Без обич ще умра!
                     

© Иван Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??