2.02.2014 г., 19:15 ч.

Пиянство влюбено звъни 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Пиянство влюбено звъни

 

 

Погледни дълбоко в очите ми,

виж тези малки искри.

И чуй звука на сърцето ми,

пиянство влюбено звъни.

 

Усети топлината на душата ми

и този дъх запомни.

Как нежно те обгръща ръката ми,

пиянство влюбено звъни.

 

Ела при мен в нощта самотна.

Ела до мен и тихичко седни.

В тази нощ, опияняващо съдбовна,

пиянство влюбено звъни.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??