21.09.2006 г., 1:29 ч.

плача 

  Поезия
639 0 5
отново съм там..
на нашата пейка...
отново си спомням
нашите мечти...
отново плача,
но никой
не ще изтрие
мойте сълзи...
отново си
спомням щастливите
дни,в който живяхме
в свят пълен с мечти...
отново проклинам
онзи ужасен ден,
в който без да чуя причина
ти избра да продължиш..
но без мен....
отново със нокти,
длани ранявам,търсеща в кръвта частица от теб..
отново свеждам глава
а сълзите потичат
щом никога вече в любов няма
да им се
вричаш.....
отново тръгвам по пътя сама...
ще вървя за последно,
слънцето ще гали моето лице
и никой няма да узнае че
със смъртта ще спася моето сърце...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??