15.10.2007 г., 21:37 ч.

Плача... 

  Поезия
591 0 3

Аз не искам да плача,
но нещо ми тежи.
Проливат се сълзи
и в сърцето
болка ужасна кипи.
Аз не искам да плача,
но ти така реши
да ме боли
и никога да не спира
раната в мен да кърви.
Аз не искам да плача
и няма да позволя
да проникнеш в моята душа.
Нямам сили да изтърпя
поредната твоя лъжа.
Аз не искам да плача
и няма да допусна
да разбереш какво ми е,
когато съм сама!

© Веселина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??