Плаче ми се
Ей, Бога ми, плаче ми се...
Душата ми страшно кърви.
За благо мечтая,давам душа!
А винаги самотен всяка нощ умирам.
Как ми се плаче,тъгата горчи...
злоба от близки отрова тай.
Свят ,какво ни настига и на дявола
даваме сила.А ,Бог защо мълчи!?
Няма вече герой,аматьори...
всеки облага търси и не за семейство
за собствена власт,да тъне в разкош
и всичко друго е само фарс за тях.
Какво му пука че ,Народ един умира...
Щом красива сервитьорка коктел му сервира.
И пачка душата му топли,вопли...
Пак ще лъже за да владее ,защото това
той най вече умее.Плаче ми се...
© Ангел Всички права запазени