8 feb 2024, 6:02

Плаче ми се 

  Poesía
94 2 0

Плаче ми се

 

 

Ей, Бога ми, плаче ми се...

Душата ми страшно кърви.

За благо мечтая,давам душа!

А винаги самотен всяка нощ умирам.

 

Как ми се плаче,тъгата горчи...

злоба от близки отрова тай.

Свят ,какво ни настига и на дявола

даваме сила.А ,Бог защо мълчи!?

 

Няма вече герой,аматьори...

всеки облага търси и не за семейство

за собствена власт,да тъне в разкош

и всичко друго е само фарс за тях.

 

Какво му пука че ,Народ един умира...

Щом красива сервитьорка коктел му сервира.

И пачка душата му топли,вопли...

Пак ще лъже за да владее ,защото това 

той най вече умее.Плаче ми се...

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??