Плачеш ли... недей.
Погледни светът е
илюзия голяма...
Уж си тук но всъщност
си измама.
Вярваш ли... недей,
илюзията продължава...
Феерия, овации, аплодисмент
и отново, пътят е за двама.
Но не, трудното тепърва
ще се пръкне... измамно е
но по върховете лази,
като мъгла от мисли
на прокажен който вярва
че магията любов е и ще го избави...
от какво, пак чуваш, най добър си.
И край, оставаш в самота...
и тънеш във забрава.
© Ангел Всички права запазени