Искам да почувствам нещо,
че на някого му пука за мен.
Ще ми се да сме заедно и
в най-трудния ден.
Иска ми се да мога да обичам
поне веднъж, но в тази пустиня
никога не вали дъжд.
И зная, че и ти ще си тръгнеш
от мен, с обвинения, наранен.
Ще си отидеш и ще отнесеш
последното късче напразен копнеж.
По-добре не идвай и не ме обичай,
не наранявай и двама ни.
Просто си върви, забрави,
че си ме срещал -
по-щастлив ще си.
© Стеси Всички права запазени