20.06.2009 г., 22:59 ч.

Плачи, сестра 

  Поезия » Друга
693 0 8

Плачú, сестрá, поплачи,
никой да не чува.
Твоите хубави очи,
не очи, а чудо!

Твоите бисери-сълзи
нищичко не струват.
Плачи, сестра, поплачи,
никой те не чува.


© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??