20.02.2013 г., 18:33 ч.

Плахи вехти чувства 

  Поезия » Любовна
424 1 0

Плахи вехти чувства

 

За мен всичко знаеш, всичко съм ти споделила...

думи нови нямам, само стари чувства.

Нищо! Пак с усмивка съм, виж... Не съм се сломила.

Но душата моя... Да, тя без теб е пуста.

 

Никога свободна аз не съм летяла...

Плаха съм била, свенлива, малко недоверчива.

И пак - по детски наивно съм си мечтала.

И пак от мечтите пила съм болката горчива.

 

Чувствата ми вехти чакат свойта свобода.

Отдавна те само чакат...

Моля те, пусни ги, кажи им отново "Да!",

не ги блъскай ти със лакът.

 

И нека усетят и те какво е да обичаш,

и без със думи тъжни твоето сърце да шепне,

че от обичта те е страх и от нея се отричаш,

защото безумно за нея душата ти трепне.

 

Да се слеят в едно двете сърца човешки - 

моето с Твоето заедно да бие, без да спре...

Не мога вече, не си позволявам грешки!

Сърцето ми, ако без теб е и самò, ще умре...

 

Боли ме! Нека да сме заедно, двамата. Пак те моля!

Обещавам, сам няма да си, аз никога не те и оставих...

Не искай от мен пак да си отида, нямам силна воля...

Опитах се всичко да оставя, но нищо наше не забравих...

 

Vessy /Василена Василева/

© Василена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??