Пламенна съм аз жена,
огън в сърцето ми гори,
стихия има в моята душа,
пази се ти, ще изгориш!
Пламък нежен искам да ти дам,
ела при мене, тихо в нощта,
в любовен огън нека изгорим,
да слеем нежно нашите души.
Дари ми ти прекрасна нощ,
изпълнена с безброй мечти,
дари ми ти от свойта мощ,
любов и нежност - подари.
Сърца горещи в ритъм луд,
туптящи силно във нощта,
тела преплетени горят,
запалени от плам и страст.
Така мечтая си сега,
с теб за срещнем синята зора
и тогава уморени и добри,
с целувки сладки да заспим.
© Пламена Владимирова Всички права запазени