4.06.2011 г., 11:42 ч.

План Фламбе 

  Поезия » Философска
600 0 0

Отстъпвам ред на достойните до мен,

но не им предлагам място,

за да си поставят там краката

в широкото вакуумно пространство.

 

Не поръчвам на секретарки да ми

носят досиета,

не споделям тайни на хора с претенции.

Аз само изслушвам и

уреджам конференции.

 

Партньор съм на подробностите,

но не съм пример на жестокост.

Обичам повече мисловностите,

а празните места са широкост.


03.06.2011г.

 

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??