4 jun 2011, 11:42

План Фламбе 

  Poesía » Filosófica
645 0 0

Отстъпвам ред на достойните до мен,

но не им предлагам място,

за да си поставят там краката

в широкото вакуумно пространство.

 

Не поръчвам на секретарки да ми

носят досиета,

не споделям тайни на хора с претенции.

Аз само изслушвам и

уреджам конференции.

 

Партньор съм на подробностите,

но не съм пример на жестокост.

Обичам повече мисловностите,

а празните места са широкост.


03.06.2011г.

 

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??