30.06.2010 г., 19:28 ч.

Планове за вечерта 

  Поезия » Философска
436 0 1

Искам сълза да пророня,

но ще се направя на силна

и ще се въздържа,

защото знам, че което и да

е момче, не заслужава

това...

 

Искам като кукла

да се наглася и още

в този час ще го осъществя,

защото знам, че това

ще ми помогне много,

за да те забравя...

 

И така още довечера

ще излетя на парти в

дискотеката, за да се

разведря и изгоня от

собствената си душа...

 

По този начин мисля,

че ще си помогна за едно,

да ми олекне от твоята

изневяра и да си покажа

сама, че не си единствения...

 

Няма, няма нужда от това

да плача за твоите грешки...

А ще се стегна и ще си

излекувам сърцето, за да

намеря сродната душа!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стиха не е свързан пряко с мен... Писах нещо, което видях. А мен поне за в момента не ми се иска да плача.
    А за заслугите не те разбрах, не търся нищо, просто обичам да споделям.
    Поздрави!
    Лек и ползотворен ден от мен!
Предложения
: ??:??