3.12.2010 г., 12:27 ч.

Платна от пеперуди 

  Поезия » Любовна
500 0 1

Ела с мен да отплаваме на борда на кораб с платна от пеперуди.
Или бавно да изчезнем във влак без релси.
Да тръгнем на автостоп на албатрос извън одрани облаци на живота.

На кораб с платна от пеперуди.
На един влак без релси.
Отвъд живота на одрани облаци.
Далеч от нарастващата тълпа.

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "одрани облаци на живота" - ако ми обясните какво точно сте имал предвид, може и да разбера смисъла на написаното. И на кой борд ще отплавате, десен или ляв?
Предложения
: ??:??