2.04.2013 г., 20:30 ч.

Пленница 

  Поезия
432 1 1

           ПЛЕННИЦА

Ти вмъкна се тихичко

                 без да попиташ

има ли място за теб в моя дом.

Обсеби душата ми,

                  сърцето ми цялото...

та и мислите мои ти сторват поклон.

 

Ти с нежност и ласки

           покори дързостта ми

и вплете се целия във моята плът.

Аз пленница твоя съм

            ти превзе любовта ми,

смирено ще се топля

                        до твоята гръд.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??