10.01.2008 г., 16:50 ч.

Плътно... 

  Поезия » Любовна
587 0 12

Говориш ми -

не те чувам.
Покрай мен
думите летят.
Гласът ти мек,
напевно-нежен,
плътно ме обгръща
и в него,
като в прегръдка
бавно се отпускам...

Не говориш -
галиш с песен...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??