6.04.2008 г., 22:25 ч.

Плюс и минус 

  Поезия » Любовна
1146 0 3
Хей, бейби, не стой така,
ела при мен, прегърни ме, подлуди ме.
Не се страхувай, не мисли…
просто го направи…
Знам, че ме искаш,
знам, че жадуваш за целувките ми…
Какво чакаш тогава?!
Действай… времето тече…
и може друг да срещна аз…
Не разбираш ли… не мога да бъда сама!?!
Имам нужда от обич, ласки, внимание…
Ти също, не отричай…
Виждам как ме гледаш, направо ме
изпиваш с поглед…
Знам, че ти не си за мен, нито аз за теб,
но за любовта ни няма лек…
А и Физиката отдавна тайната знае:
плюс и минус се привличат и това е!!!

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??