21.02.2008 г., 7:36 ч.

По детски... 

  Поезия » Любовна
537 0 4



Обичам те по детски,
тъй наивно.
Обичам те искрено, нежно и чисто.
Обичам те с любов, обвита в сатен -
за нея ти не си ми задължен.
Огледай се в очите ми -
там себе си ще видиш ти
и колко прекрасен си в моите мечти.
Слънцето в мен си ти
и само ти сгряваш сърцето ми.
Липсваш ми, сякаш си единственият,

който съм обичала...
Липсваш ми, сякаш някога съм те имала...

20.02.08

 

© Белослава Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??