28.08.2007 г., 22:15 ч.

По дяволите...! 

  Поезия
520 0 1
 

Искам да викам и да крещя,

по дяволите - искам да се спра!


Още е рано, а някои неща са безвъзвратно загубени...

Няма я предишната усмивка, няма я и нежната милувка,

загубих ли ги всички... или може би те още ме обичат?


Отварям затворена врата,

нахлуват спомените - по дяволите - искам да ги спра!


„За кой ли път поглеждам през прозореца и чакам да те срещна аз във времето"...

но пак задълбавам раната, незаздравяла от преди...

Защо да се къпя в безсмислени надежди,

защо да се вричам на изгубени копнежи...?


Затварям очи,

по дяволите - стича се от тях болката, а в нея - две сълзи...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спомени, спомени, всичко минава с времето, успех!
Предложения
: ??:??