29.09.2009 г., 11:37 ч.

По дяволите... тъгата 

  Поезия
809 0 22

 

 

Прибрах се. В себе си.
Поскитах в дебрите на тъмнината.
Поплаках. Пак за себе си.
Послушах после тишината.

Попитах. Себе си.
По-тъмна ли ще е без мен земята.
Посрещнах изгрева.
Получих отговор за светлината.

Посях. Във себе си.
Прегризах рамките за свободата.
Пожънах. От себе си.
Политналите си мечти в отплата.

Погледнах. В себе си.
По-цветна съм и от цветята.
Поисках. Да съм себе си.
По дяволите пратих мрака и тъгата.

 

 



© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??