11.04.2007 г., 18:59 ч.

По мен... 

  Поезия » Еротична
2977 3 26

Полазù ме с език  на разсъмване,

топло–влажни следи ми оставяй,

с полудели ръце ме изтръпвай

и по мене докрай се раздавай.

Като восък кипящ разтопи ме,

разлудувай заспалото тяло

както само ти можеш... Люби ме –

да избухна със теб. Отмаляла.

 

 

После, жадна и морна, прегръщай ме!

В бяло утро със теб аз съм бяло момиче.

В лава гореща за теб ме превръщай,

с жарък вулкан от любов ме обичай.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??