Бихте ме.
И ритахте.
И каляхте.
Лицата скрили
зад стихове
и рими.
Затънали сами в калта,
очите ви така и не видях.
Но в тъмното
ритниците и зъбите
усетих.
Ритници конски,
жила на стършели
и остри зъби.
Вълчи зъби.
МЪЖКИ!!!
NB!
МОЛЯ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ И НЕ ОЦЕНЯВАЙТЕ. ТОВА НЕ Е ПОЕЗИЯ, А БОЛКА!
© Даша Всички права запазени