9.12.2007 г., 10:18 ч.

По онзи начин 

  Поезия » Любовна
1111 0 4

ПО ОНЗИ НАЧИН

 

Опитах всичко, но не те забравих,
всичко тук напомня ми за тебе още.
Теб прогоних, спомените си не мога,
безсилна, аз се моля да се върнеш.

 

Прости ми, ако пробвам пак да те прогоня,
от мен така се иска - разума да слушам.
До мен бъди, по онзи начин ме целувай ти,
след миг сама ще шепна - остани.

 

Ще се преборя с всичко и със всеки,
за теб готова съм на нови грехове.
Ти пак изгаряй ме по онзи начин свой,
и пак повтаряй ми, че ме желаеш ти.

 

Ще ти повярвам. Сляпа ще остана
за предразсъдъци, забрани и въпроси.
Ти пак прегръщай ме по онзи начин свой,
и пак прошепвай, че съм само твоя.


08. ХII. 2005 г

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??