2.09.2018 г., 1:01 ч.

По памет 

  Поезия » Любовна
543 2 11

Извикай ме в съня си тази нощ,

по памет в него аз ще дойда
поне за малко нека бъда гост,
във него, а после ще си ходя...

 

Извикай ми: "Неканена ела!"
И тихо прошепни, че съм ти нужна!
Любов по памет, двете ни тела
ще правят, а после ще си тръгнем гузни...

 

Извикай ме в неловка тишина
мълчанието ти ще наруша неволно
по памет ме наричай " Хубава жена ",
в съня си не допускай ме повторно!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??