29.07.2020 г., 19:27 ч.  

По погрешка 

  Поезия » Хумористична
917 5 9

Рубенсов е тип Луната,
като мене - орисия.
Виж, оправих ти кревата,
призори ще те завия.

 

Аз ще седна вън, на двора,
със салатка и ракия.
С виртуална кикимора,
ако чатиш ш`та убия!

 

И не съм пияна. Боже!
Само разума си губя.
Вместо нея тебе може,
по погрешка да оскубя.

 

Ще оскубя друг път. Лани.
Дявол двама ви да вземе!
Косъм няма - да го хвана,
твоето плешиво теме...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Млечна дундеста Луна
на нощта кросното стяга.
Най-накрая – хладина!
Аз ще дойда, ти си лягай!
Искам да подишам злак ...
  1068  12  15 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??