22.09.2009 г., 13:34 ч.

По пътя 

  Поезия » Друга
519 0 1

Видях!
Някой днес се отказал,
някой не ще да разказва,
някой събира в торбите
спомен, от старост протрит.
Някой маха за сбогом,
забравил "здрасти"да каже,
някой книга затвори -
със страници лепнещо влажни.
Някой скуката жъне,
пропуснал да полее усмивка.
Някой, семенце скътал...
За приятеля, срещнат по пътя.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??