26.06.2010 г., 8:39 ч.

По пътя 

  Поезия
493 0 1

 

Поемаш по пътя на своите предци

далечни, свети и мъдри деди.

На всяка крачка дълбоко се взираш,

във всяка минута себе си преоткриваш.

 

Всеки ден е едно ново начало -

усмивка, надежда...

Всяка частица от теб се пробужда,

животът в теб се събужда.

 

Осмисли, оцени и пренапиши -

какво всъщност си ти?

В себе си дълбоко погледни

и своите заложби разгърни.

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??