19.02.2009 г., 17:13 ч.

По пътя за рая 

  Поезия » Любовна
683 0 11
 

По  пътя за рая

 

Усмихваш се...!

А, на мене ми се плаче!

Очите ти играят.

А моите горят!

Познавам рая,

но пътя съм забравил.

Теб това не те плаши.

Аз мечтите съм удавил.

Страстта те веч изгаря,

готова си на всичко.

Второто допивам,

с поглед по гърдите ти играя!

Вратата пак изхлопа,

усмихваш се щастлива!

Събужда се в мене

всичко диво.

Време е!

За нови спомени...

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??