13.08.2015 г., 14:46 ч.

По-различен 

  Поезия
404 0 0

 

Той е умен и красив.
И е много честен.
Истински и никога фалшив.
От графата "свестни".
А усмивката му е магия.
И единствен е за мене.
Да съм с него - орисия!
До живот съм запленена.
И личи, че ме обича.
А пък аз го обожавам.
Името му и насън изричам,
горя като жарава.
И понякога е романтичен,
и ме кара да се смея.
Той наистина е по-различен.
И ме кара да живея.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??