Всеки има грехове...
всеки има страхове,
всеки има и мечти!?
За любов до старини.
Всеки тайно се надява
да намери любовта
и със нея да разцъфне
да пребъде с вечноста.
Риба,щука,лук ,боклук...
тъгата май живее тук?
Нощи дълги,самота...
вятър тропа по стъкла.
няма ги звездите вече
без мечта оставаш ти човече.
В сенки тъмни, криеш си лицето
глас зад зъбите държиш...
и не смееш даже вопъл
като лист последен ,
с хората да споделиш.
Всеки има грехове ,
и със тях се учи да живее...
нека не проклинаме света
за туй че по различни сме родени.
© Ангел Всички права запазени