5 feb 2020, 7:50

По различни 

  Poesía
396 0 2

Всеки има грехове...

всеки има страхове,

всеки има и мечти!?

За любов до старини.

Всеки тайно се надява

да намери любовта

и със нея да разцъфне

да пребъде с вечноста.

 

Риба,щука,лук ,боклук...

тъгата май живее тук?

Нощи дълги,самота...

вятър тропа по стъкла.

няма ги звездите вече

без мечта оставаш ти човече.

 

В сенки тъмни, криеш си лицето

глас зад зъбите държиш...

и не смееш даже вопъл

като лист последен ,

с хората да споделиш.

 

Всеки има грехове ,

и със тях се учи да живее...

нека не проклинаме света

за туй че по различни сме родени.

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно,Приятелю!Благодаря!!!Гавраиле!!!
  • Прав си,Приятелю.Нали живота е толкова интересен защото сме различни.
    Поздрав от мен!
Propuestas
: ??:??