22.11.2009 г., 23:50 ч.

По ръбове (Тогава...) 

  Поезия » Еротична
660 0 1


"По ръбове"

(Тогава...)


Покажи ми огъня, в който да изтлея,

да полетя и да се свия на рамото ти като феникс.

 

Разкажи за вяра, гримирана със страх,

за да ти разкрия, още по детската, с гръбнак в нас.

 

Вечерите, когато извиват се в дъги,

въздухът ли реже или погледът е станал силен мъж?

 

Тогава тихо искам да целувам залези,

да се сливам и разливам с капчици по ръбове опарени...

 

И да спя!

И да сънувам!

Pure Bliss Vocals(Chilled 03)

 http://www.youtube.com/watch?v=2sug30vZ4u0&feature=related



© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??