21.05.2023 г., 17:01 ч.

По Sia - Unstoppable 

  Поезия » Авторска песен
264 0 0

По клипа на песента на Sia:

https://www.youtube.com/watch?v=ydwBQhpFR1Q

 

слагам броните железни
и ще видиш ти мощта ми
там - във огнените бездни
на безкрая 
в тях - беззвездни -
те са с пламък изковани

 

слагам броните железни
да се биеш - безполезно е

 

аз съм непобедима
но наричай ме любима
аз съм неудържима
но обичай ме любими

 

слагам броните железни
няма време за поезия

 

аз съм непобедима
по-могъща от богиня
аз съм неудържима
като буря във пустиня

 

слагам броните железни
побеждавам много лесно

 

слагам броните железни
и ще видиш ти мощта ми
там - във огнените бездни
на безкрая 
в тях - беззвездни -
те са с пламък изковани

 

 

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??