27.01.2007 г., 17:11 ч.

По следата 

  Поезия
687 0 17

По следата

„Кой сега до теб заспива,
кой целува устните ти...”

Нежно чувство
отново
подхрани филизи.
Топъл вятър
платната
на север задвижи.
Най-добрата
усмивка си приших
и хукнах
след вятъра.
Умора в гребане
не спестих,
не след дълго
те открих, приятелю.
Дар ти дарявам –
малко късче
жива душа.
Само така
в нас двамата
ще остане следа.



„Нещата, които притежаваш,
в крайна сметка притежават теб.”

21.01.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??