25.08.2011 г., 8:44 ч.

По устните ми страстите горят... 

  Поезия » Любовна
589 0 3

По устните ми страстите горят...

 

Не говори! Послушай тишината

как есенно навява скръбни песни,

как в хищната ù паст догарят

красиви мигове и малки срещи...

 

Дори и да не искаш, замълчи -

аз вече чувам твойте думи,

пробождат ме със ледени ками,

земята сриват помежду ни...

 

Мечта си, и си скрита нежност -

душата ми в ръцете ти тупти,

летя с крилете белоснежни,

заключена в очите ти...

 

И само страх  и тежка обич

във погледа ми ясно се четат,

последвай жаркия ми повик -

по устните ми страстите горят...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??