22.02.2008 г., 10:56 ч.

по Вапцаров 

  Поезия » Пародии
1086 0 19

 

ПО ВАПЦАРОВ

 

Нета тази вечер е ужасен,
нета, както казват, е забил.
Аз писах - друг ще го чете
и толкоз...
какво тук значи някакъв дебил.

Зареждане и след
зареждането - вирус!
Това е толкоз просто и логично.
Но в сайта пак ще бъдем
с теб, читателю,
защото се отричахме!

 

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??