18.07.2019 г., 8:28 ч.

Победа 

  Поезия » Друга
347 1 0

И Злото най-накрая победи,

Доброто стене наранено в ъгъла,

със хиляди притворства и лъжи,

победата получи,

то възтържествува.

А тъмната страна застла Земята,

чак птиците замлъкнаха уплашени.

Успорвана борба,

искри хвърчаха,

едно на нула,

Злото във атака,

един човек там сам остана,

любов и нея няма я...

Не и Доброто,

не и Доброто ...

Мрак ,сълзи...

тъга, печал ...

Не и Доброто...

Вселенски е провал...

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??