29.12.2007 г., 8:00 ч.

Победата на твоите играчки 

  Поезия » Любовна
896 0 2
 

„Обичах те безумно, но ти не ме разбра.

Помисли ме за малка и с мен се подигра."

И все още те обичам, за мен си всичко ти,

ала пред всички аз отричам и пред теб дори.

При срещите случайни извъртам аз глава,

не от омраза очите пълнят се със сълзи.

А това не бих ти позволила, да видиш болката,

която ти ми причини. Не бих ти показала 

мойте потънали в мъка очи.

Ти не заслужаваш една сълза дори.

Един ден ще оцениш чувствата ми детски.

Тогава аз ще наранявам. Тогава теб ще те боли.

Ще плачеш, ще се молиш, а аз - поредната

прекрасна бройка, която остави без сърце,

ще кажа „НЕ". Искам да те гледам как страдаш.

Това ще бъде най-великият спектакъл,

а публиката ще е от нас : твоите играчки.

Аплодисментите са силни, спектакълът приключи,

ние победихме! Кукловодът е на колене

пред свойте кукли, тези които остави без сърце!

© Камелчето Първановска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??