19.11.2017 г., 17:06 ч.

Победена 

  Поезия » Любовна
509 0 0

Сподавена душата ми говори,

че всичко просто е лъжа.

Сърцето като полудяло с мене спори,

с копнежите жестоко го раня.

 

И лутайки в желания и страсти

тъжа самотно под дъжда,

а капките така задружно

се сливат с моите сълзи.

 

Опитах бурята да потуша,

а тя се връщаше отново като ураган.

Изнемощяла от собствените чувства,

предадох се на болката във мен.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??