27.02.2013 г., 13:51 ч.

Побързай. Не се бави. 

  Поезия » Любовна
804 1 0

Побързай. Не се бави.
Ела и ме вземи.
С мен живота ти
ще е песен,
без никакви тревоги.
С любов дните ти
ще изпълвам.
Нощем със страст
ще те подлудявам.
Побързай. Не се бави.
Ела и ме вземи.
Дорде сърцето ми 
за теб тупти.
Дорде все още 
съм твоя.
Дорде усмивка
грее на моето лице.
Ела и ме вземи.
И щастлив бъди.
Щастлива и мен
направи. 

25.02.2013 г

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??