25.01.2009 г., 22:40 ч.

Почакай 

  Поезия » Любовна
420 0 0
Обещание ми даде,
много истини изрече,
но тази нощ си далече.
Истините - да не са лъжи!
Казваш сбогом!
Без сълзи
моята тъга по теб
ме изгори.
Почакай! Остани!
Нека слънцето заспи
и тогава си тръгни.
Сърцето ми
ще ти прости!

© Снежана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??