4.11.2014 г., 9:48 ч.

Почти 

  Поезия
375 0 0

 

Почти бях обичан,
почти бях обичал,
почти съм се вричал,
почти душа съм събличал.
Почти съм се радвал,
почти съм изтрадал,
почти съм открадвал
сърце от жарава,
ала почти беше сърце.
И кръгът продължава...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??