11.01.2012 г., 16:02 ч.

Почувствах твоето вълнение 

  Поезия » Любовна
469 0 3

                                              

                                              Почувствах твоето вълнение

наяве, сякаш откровение -

възправи се тук образът  ти мил,

щастливи трели във сърцето скрил.

 

Безспорно е – менталният дует

се впуска в танца менует,

без даже да спести тревога,

но туй е дадено от бога!

 

Изцяло обновена територия,

но не е само на теория,

изпъква равносилна на трактат,

чрез който сайта става и богат!

 

Но няма да те обвинявам,

нито през час ще ти додявам,

че знаеш как си - хризантема,

която днес душата ми отнема.

 

Ти и скалата си ми, твърд безконечна,

с мисия в рими, свята и сърдечна.

Там, където двама, правила създали,

се изправят само на пост от скрижали.

 

Менталност с обич ще наметнем

и пресни сили ще пресметнем,

да може всеки до насита

за теб в душата ми да пита!

 

И сътворението в тържество

ще е нетленно естество

на този дух, прегърнал ни и двама,

че други като него няма.

 

Не обетована, а гледана в обков

и лъч изпратен с божия любов

е твойта истина голяма

и в нея място за измама няма.

 

Твориш и пееш, и човечен

стих изливаш най-извечен,

разгарян чрез менталния ни плам.

Да помечтаем, щом сме в този храм!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??