21.06.2007 г., 21:11 ч.

почувствай ме 

  Поезия
743 0 8
Крила са дланите, към теб летят,
достигат те през време, разстояния.
Обвиват те с ефирност и шептят
със обич в нежните докосвания.

И устните ми, лекокрили птици
на устните ти кацат от желания,
с горения на хиляди звездици,
над теб разстилат се в трептения.

Душата ми,  с копринен полъх
със утрото те милва сред лъчи.
С лазурие душата ти докоснах...
почувствах те, почувствай ме и ти!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??