5.02.2009 г., 12:41 ч.

Под дъжда 

  Поезия » Любовна
2037 0 18
Вземи ме със теб,
приюти ме с усмивка,
под дъжда ме повикай,
разпръсквайки смях,
под звездите блещукащи,
под луната сребриста,
да потичаме боси
сред мокра трева.

Вземи ме със теб,
приюти ме в очите си,
под дъжда ме прегръщай,
разпалвайки страст,
пресуши ме с целувки,
завий ме с мечтите си,
нарисувай в душата ми
цветна дъга.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??