30.12.2008 г., 21:01 ч.

Под звездите 

  Поезия » Любовна
726 0 0

Тази нощ реших да избягам някъде далече!
Тази нощ реших да бъда сам с мислите си!
Тази нощ реших да говоря със звездите,
за да мога да излекувам своята болка!

Хей, звездице, защо светиш тъй красиво?
Някога изпитвала ли си болката,
която ранява нашите души, во веки!?
Хей, звездице, как искам да съм като теб?

Искам да излея мъката си тази нощ,
за да мога да забравя нейните сини очи!
Кажи ми, звездице, защо Бог ми отне
онова красиво момиче, което ме накара
да се смея и да обичам истински!?

Тази нощ ще вървя бос под звездите,
за да измоля своята зла участ,
да бъда сам сред рояк звезди!
О, колко сте красиви и тъй далечни сте!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??